Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Стартував ІІ Щорічний стипендіальний конкурс Ліги студентів АЮУ

7 квітня 2011, 08:10
34
0
Реклама

1 квітня 2011 року стартував II Щорічний Стипендіальний конкурс Ліги студентів Асоціації юристів України наукових, публіцистичних, порівняльних і аналітичних статей з питань державного управління у сфері адміністративного, конституційного, виборчого права і інших галузей права, пов'язаних з державним управлінням, за ініціативою і за підтримки адвоката Дениса Бугая.

Конкурс проводиться з метою професійного розвитку студентів і спонукання у них інтересу до здійснення наукових досліджень.

У Конкурсі можуть брати участь студенти юридичних спеціальностей вищих учбових закладів України III - IV рівнів акредитації незалежно від форм власності і підпорядкування.

Конкурс проводиться з 1 квітня по 30 травня 2011 року в 2 етапи:

I етап - подача конкурсних праць до 15 травня 2011. Визначення 5 кращих робіт і запрошення їх авторів в Київ на святкову церемонію - до 25 травня 2011.

II етап - визначення трьох переможців. Нагородження грамотами і преміями під час святкового обіду - 30 травня 2011.

До розгляду Стипендіальної комісії беруться виключно індивідуальні, раніше не опубліковані роботи, що написані українською мовою, відповідають тематиці Конкурсу, які є дослідницькими по своєму характеру, відрізняються актуальністю, конкретністю, завглибшки розкриття теми, логічністю і послідовністю думок, відповідають вимогам до оформлення наукових робіт.

Конкурсні роботи спрямовуються для розгляду стипендіальною комісією до 15 травня 2011 року на електронну адресу: konkurs.liga@gmail.com.

Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами і грошовими преміями.

Грошові премії: 1 місце - 6 000 гривен, 2 місце - 3 000 гривен, 3 місце - 1 000 гривен.

Усі детальні вимоги, а також бланк анкети містяться на сайті Ліги студентів Асоціації юристів України www.ligauba.org.ua.

Роботи, що не відповідають вимогам, розглядатися не будуть!

З питаннями звертайтеся в Оргкомітет:

эл. пошта: konkurs.liga@gmail.com

тіл: 063-40-94-455

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини