Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

EUROLAWYER 2011: 4-й СНД-ЄС Юридичний Форум

6 квітня 2011, 16:07
41
0
Реклама

Форуми "Eurolawyer" - щорічне, з 2008 року, місце зустрічі провідних юристів з країн СНД, ЄС і інших регіонів світу з метою обміну знаннями, досвідом і спеціальними навичками, пов'язаними з регіональними особливостями юридичної професії.

Серед учасників форумів "Eurolawyer" : високопоставлені державні чиновники, власники і керівники бізнесу з юридичною освітою і досвідом в юридичній практиці, керівники юридичних відділів компаній, консультанти, науковці і інші зацікавлені заходом учасники.

Проведення форумів "Eurolawyer", традиційно, підтримують державні установи і відомі організації з країн СНД і ЄС, серед яких: Міністерство юстиції України, Європейська Комісія, Державна Дума РФ, Європейська асоціація корпоративних юристів, Англо-российская юридична асоціація, Ділова Росія, Міжнародна торгова палата, Арбітражний інститут при Торговій палаті м. Стокгольма, Європейська бізнес асоціація, Асоціація юристів Англії і Уельсу, Асоціація юристів України і багато інший. Щорічно "Eurolawyer" відвідують близько 200 учасників з 15-20 країн СНД, ЄС і інших регіонів світу.

Програма "Eurolawyer 2011" доповнена церемонією нагороджень "Eurolawyer Awards 2011".

Серед компаній учасників "Eurolawyer 2011" : "МТС", "ТНК-ВР", "Вымпелком", "КЭС-холдинг", "Росатом", "ВЭБ Капітал", "РусГидро", "International Compliance Association", "White&Case", "Coca Cola", "Magisters", "Національна нерудна компанія", "Трансбуд", "WilmerHale", "АРМЗ", "ICC Court of Arbitartion", "Yandex" і багато інших.

Програма "Eurolawyer 2011"

Реєстрація на "Eurolawyer 2011"

Довідки: +44 (0) 207 183 35 85, E - mail: info@centralex-events.com

www.eurolawyer.org.uk

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини