Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Сергій Верланов оскаржує своє звільнення з посади Голови Податкової служби

Реклама

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до Кабінету Міністрів та Державної податкової служби, позивачем в якому зазначений Сергій Верланов. Відповідне повідомлення з'явилось на сайті ОАСК.

Серед вимог позову - визнати протиправним та скасувати Розпорядження Уряду від 24 квітня 2020 № 452-р, яким було звільнено Сергія Верланова з посади Голови Державної податкової служби України, та поновити його на вказаній посаді.

Позивач зазначив, що оскаржуване розпорядження про звільнення є незаконним та таким, що порушує його трудові права та законні інтереси.

Зазначається, що наразі судом вирішується питання відкриття провадження в адміністративній справі.

Раніше ЮРЛІГА писала, що 24 квітня на позачерговому засіданні Кабмін звільнив керівників Державної податкової та митної служб. Пізніше: Призначено нового Голову Податкової служби.

Відомості про реквізити всіх найвищих, центральних та регіональних органів влади (адреса, телефони і прізвища керівників), а також дані про історію створення органів влади можна дізнатися в модулі "Органи влади", який входить до складу Інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН.

Стежите за новинами вашої галузі? Спробуйте створити свій власний інфорпростір в екосистемі LIGA360. Власна стрічка новин і моніторинг з понад 1835 медіа, 20 телеканалів, 15 радіостанцій, 1 800 інтернет та друкованих ЗМІ. Обирайте, що читати саме вам! Спробувати LIGA360

Замовте безкоштовний повний тестовий доступ на 4 доби до LIGA360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини