Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Карантин: обмеження на переміщення осіб з 6 по 24 квітня оскаржують у суді

Реклама

До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов щодо оскарження встановленого Кабінетом Міністрів обмеження на переміщення осіб.

Про це повідомляє прес-служба ОАСК.

Зокрема, позивач просить суд визнати протиправною та нечинною урядову постанову № 211 "Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" у частині, що стосується заборони з 6 по 24 квітня 2020 року переміщуватись групою більше ніж із двох осіб, відвідувати парки, сквери, зони відпочинку та спортивні майданчики, а також перебувати на вулиці без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство чи спеціальний статус.

Позивач вважає, що оскаржуваною постановою встановлено незаконні обмеження його права на свободу вільного пересування у вказаний період.

Наразі вирішується питання про відкриття провадження в адміністративній справі.

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи за контрагентами, аналізуйте правові позиції та судові рішення з понад 85 млн. Формуйте власну сильну позицію із Системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Читайте також:

Судова система України в умовах карантину

Оновлено процесуальні кодекси в частині особливостей розгляду справ під час карантину

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини