Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українці отримуватимуть СМС від МОЗ щодо боротьби з COVID-19

Реклама

14 березня на позачерговому засіданні Кабміну було прийнято рішення про інформування населення України щодо розповсюдження коронавірусу. Зокрема, українці будуть отримувати СМС-повідомлення з інформацією щодо профілактики та боротьби з COVID-19 від Міністерства здоров'я. Про це йдеться на сайті МОЗ.

«Це будуть короткі й чіткі інструкції, в яких будуть прописані правила особистої гігієни та основні рекомендації для боротьби з коронавірусом»,- заявив Ілля Ємець, Міністр охорони здоров'я на засіданні Кабінету Міністрів.

Міністерство цифрової трансформації та Міністерство інфраструктури проведуть відповідні переговори з вітчизняними мобільними операторами з приводу технічного виконання рішення Уряду.

Читайте також:

Карантин: Верховний Суд і Мін'юст зробили важливі заяви

Дистанційна робота та заборона на проведення масових заходів: що передбачає законопроект про коронавірус

ДСНС визначила порядок роботи під час карантину

Компанія ЛІГА:ЗАКОН подбала про те, як в умовах запровадженого в Україні карантину дистанційно працювати адвокату. Усі інструменти для роботи адвоката ЛІГА:ЗАКОН пропонує в одному професійному рішенні. Автоматизувати свої щоденні задачі легко, використовуючи Професійне рішення «Адвокат». Ви зможете щоденно працювати з повною актуальною базою НПА та коментованих кодексів, відстежувати благонадійність своїх контрагентів чи потенційного партнера, увімкнути автоматичний моніторинг зміни їх статусу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини