Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розпочинається тестування на посади прокурорів в Офісі Генпрокурора

Реклама

Розпочинається перший етап добору на 100 вакантних посад прокурорів в Офісі Генерального прокурора. Процес добору є аналогічним до атестації прокурорів ГПУ для переходу в Офіс Генерального прокурора.

На цьому етапі кандидати, які допущені до участі у доборі, пройдуть тестування на знання законодавства. Після цього 300 осіб з найбільшою кількістю балів згідно рейтингу (але не меншою за 70) пройдуть тестування на загальні здібності. Згодом 200 кандидатів з найбільшою кількістю балів за результатами другого етапу згідно рейтингу, але не меншою за прохідний бал (буде визначений пізніше), будуть допущені до співбесід.

Читайте також: перелік тестових питань для кандидатів на вакантні посади в Офісі Генпрокурора

По завершенню зазначеного процесу буде сформовано загальний рейтинг з близько 100 кандидатів з найбільшою кількістю балів, які успішно пройшли добір. Вони пройдуть стажування у Тренінговому центрі та Офісі Генерального прокурора, після якого буде сформовано остаточний рейтинг, відповідно до якого кандидати будуть обирати посади, оприлюднені в оголошенні про добір.

Списки кандидатів, які допущені до участі у доборі, а також інформація про час та місце проведення тестування оприлюднюватимуться на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.

Нагадаємо, добір на вакантні посади прокурорів в Офісі Генпрокурора відбудеться в три етапи. Строк добору прокурорів на вакантні посади в Офісі Генпрокурора було продовжено до 9 лютого 2020 року включно.

Нагадаємо також, що Офіс Генпрокурора запрацював 2 січня 2020 року. Вже відомо, яким він буде.

Найголовніше про реформу органів прокуратури можна знайти в окремому сюжеті, який для вас зібрала ЮРЛІГА.

З нормативно-правовими актами, що стосуються реформи органів прокуратури, можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини