Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Впровадження стандарту ЄВРО-6 відкладено до 2025 року

Реклама

Сьогодні, 27 грудня, набрав чинності Закон № 313-IX щодо міжнародних екологічних вимог для деяких транспортних засобів. Закон опубліковано в газеті "Голос України" 26 грудня.

В Законі «Про деякі питання ввезення на митну територію України та проведення першої державної реєстрації транспортних засобів» відстрочено заборону ввезення в Україну авто нижче рівня ЄВРО-6.

Дозволено ввезення в Україну, виробництво та реєстрація після 1 січня 2020 року транспортних засобів, які вироблені в Україні або ввезені на митну територію України до 31 грудня 2024 року включно та мають чинний сертифікат або документ про відповідність екологічним нормам "ЄВРО-5".

З 1 січня 2025 року здійснюватиметься пропуск на митну територію України з метою вільного обігу та перша державна реєстрація в Україні транспортних засобів як вироблених в Україні, так і ввезених сюди, за умови їх відповідності екологічним нормам не нижче рівня "ЄВРО-6".

З текстом прийнятого Закону можна ознайомитися в модулі "Законодавство" ІПС ЛІГА:ЗАКОН, замовивши тестовий доступ. До речі, до 28 грудня діють новорічні знижки до -40 % на рішення для ефективного ведення бізнесу в новому році. Скористайтеся акційною пропозицією, перейшовши за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини