Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"LIGA ZAKON AWARDS - перший юридичний рейтинг з номінацією у сфері Legal Tech", - найкращі у Legal Infrastructure

Реклама

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/191720_ligazakon-awards-2019-pershiy-obktivniy-nezalezhniy

ЮРЛІГА продовжує ділитися з читачами враженнями переможців рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019. Компанія ЛІГА:ЗАКОН цього року сформувала перший рейтинг юридичних фірм України. Переможців нагороджували 13 грудня у готелі Hilton.

Юрій Заремба, CEO, та Микола Стасюк, Legal Engineer AXDRAFT, - переможці у номінації LEGAL INFRASTRUCTURE (договірна робота) - люб'язно погодилися відповісти на кілька питань ЮРЛІГИ.

- Пане Юрію, пане Миколо, чому вирішили подати заявку на участь в рейтингу?

- Для нас це була чудова можливість перевірити свої позиції на українському юридичному ринку. До того ж LIGA ZAKON AWARDS 2019 став по суті найпершим юридичним рейтингом, що включив номінації в сфері legal tech.

- Скільки часу зайняла підготовка до номінації?

- Сукупно ми витратили два дні для того, щоб зібрати актуальні дані з використання програми, отримати фідбек від ключових клієнтів та заповнити анкету на участь.

Юрій Заремба

- Чи очікували на перемогу?

- Ми не були впевнені на 100%, що отримаємо перше місце, але очікували на номінацію.

- Як оцінюєте роботу журі, організаторів?

- Журі мало непросте завдання, проте, на наш погляд, впоралося зі своїм завданням та не оминуло увагою тих, хто заслуговував на визнання. Організація заходу була на найвищому рівні, включаючи локацію, оформлення та роботу співробітників.

- Які поради можете дати номінантам наступного року?

- При заповненні заявки варто демонструвати більше фактичної інформації, чудово було б відобразити конкретні case study з клієнтами та їхні власні відгуки щодо роботи з компанією.

Також читайте про враження переможців рейтингу у номінаціях "Земельне та аграрне право" та "Податкове і корпоративне право" .

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини