Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент призначив тих, хто відбиратиме голову ДБР

Реклама

Президент визначив осіб до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Державного бюро розслідувань.

Відповідний Указ № 457/2019 В. Зеленський підписав 26 червня.

https://jurliga.ligazakon.net/news/143346_rada-naznachila-chlenov-konkursnoy-komissii-po-izbraniyu-direktora-gbr

За квотою Президента до комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора ДБР увійдуть:

Оксана Кваша - провідний науковий співробітник відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук України (за згодою);

Олександр Костенко - завідувач відділу проблем кримінального права, кримінології та судоустрою Інституту держави і права імені В. М. Корецького Національної академії наук України (за згодою);

Віктор Кощинець - начальник відділу підготовки прокурорів з організації роботи в органах прокуратури та викладання професійної етики Інституту спеціальної підготовки Національної академії прокуратури України (за згодою).

https://jurliga.ligazakon.net/news/142057_kabmin-sozdal-gbr-i-naznachil-chlenov-konkursnoy-komissii

В. Зеленський увільнив від виконання обов'язків членів відповідної комісії Р. Майданика, В. Самохвалова, Т. Сліпачук.

Нагадаємо, згідно із Законом про ДБР Директор Бюро призначається на посаду Президентом за поданням Прем'єр-міністра відповідно до подання комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора ДБР. До складу такої комісії входять 3 особи, визначені Президентом; 3 особи, визначені Верховною Радою за поданням комітету ВР, до предмета відання якого належать організація та діяльність органів досудового розслідування, та 3 особи, визначені Кабміном.

Відомості про реквізити всіх найвищих, центральних та регіональних органів влади (адреса, телефони і прізвища керівників), а також дані про історію створення органів влади можна дізнатися у модулі "Органи влади", який входить до складу Інформаційно-правових систем ЛІГА:ЗАКОН. Для того щоб ознайомитися з можливостями та наповненням ІПС ЛІГА:ЗАКОН детальніше, скористайтеся тестом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини