Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Багатодітні батьки можуть подати заяву на виплати

Реклама

Сьогодні, 24 травня, набув чинності наказ Міністерства соціальної політики України № 605 «Про внесення зміни до форми Заяви про призначення усіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг», що прийнятий з метою організації виплати допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях.

Документ вносить зміну у форму Заяви про призначення усіх видів соціальної допомоги, компенсацій та пільг, затверджену наказом Мінсоцполітики № 441.

Усі форми та бланки легко можна знайти в модулі "Форми та бланки" ІПС "ЛІГА:ЗАКОН".

Доповнено перелік категорій осіб, які мають право на отримання соціальних виплат. Відтепер особи можуть подати заяву про призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях.

Відповідно до постанови КМУ № 250 «Деякі питання надання соціальної підтримки багатодітним сім'ям», допомога призначається на третю і кожну наступну дитину з місяця, в якому було подано заяву з усіма необхідними документами, та виплачується щомісяця по місяць досягнення дитиною 6-річного віку включно.

Заява подається до органу праці та соціального захисту населення. Виплати здійснюються через "Укрпошту" або через уповноважений державою банк на соціальні виплати за вибором сім'ї.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини