Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Розмитнити "євробляхи" можна до 22 серпня

Реклама

22 травня набирає чинності Закон № 8371-VIII щодо приведення Податкового кодексу у відповідність до Закону «Про електронні довірчі послуги».

Крім введення нового понятійного апарату в Податковий кодекс, Законом внесено зміни до ПК в частині регулювання пільгового періоду для ввезення авто з єврономерами.

https://jurliga.ligazakon.net/ua/news/182153_zakoni-pro-vroblyakhi-nabrali-chinnost

Відтерміновано набуття чинності пунктів 7 і 8 розділу І та підпункту 1 пункту 2 розділу II Прикінцевих положень Закону № 2612-VIII «Про внесення змін до Митного кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо ввезення транспортних засобів на митну територію України».

Перенесено запровадження штрафів за перевищення терміну перебування в Україні ТЗ з іноземною реєстрацією. Таким чином, строк розмитнення авто становить 270 днів замість 180. Тобто власники ТЗ повинні розмитнити автомобіль до 22 серпня.

Також дозволено зберігання палива на землі будь-якого цільового призначення.

Як вже писала ЮРЛІГА, Верховна Рада відстрочила введення штрафів для власників автомобілів на єврономерах.

Нагадаємо, що за допомогою інструменту «Порівняння редакцій» модуля «Законодавство України» інформаційно-правових систем «ЛІГА:ЗАКОН» можна дізнатися про розбіжності між будь-якими двома редакціями документа. А за допомогою сервісу «Контроль документа» модуля ІПС «ЛІГА:ЗАКОН» дізнавайтеся про зміни в документі з моменту їх появи у системі.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини