Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Технології почнуть реєструвати за новою карткою

Реклама

Згідно з повідомленням МОН відповідно до п. 3 Порядку реєстрації технологій та їх складових технології, які створені чи придбані за бюджетні кошти або створені чи придбані підприємствами державної форми власності, підлягають обов'язковій реєстрації у місячний строк з дня закінчення відповідних робіт (НДДКР) чи підписання договору про трансфер технологій.

Обов'язковому внесенню до Державного реєстру технологій підлягають завершені технології, що створені або придбані (частково або повністю) за рахунок бюджетних коштів, створені або придбані держпідприємствами, пропонуються для реєстрації суб'єктами (власниками) технологій.

Наказом МОН від 9 листопада 2015 року № 1156 затверджено форму Реєстраційної картки технології та її складових (РКТ), а також Інструкцію з її оформлення.

До зазначеної форми та Інструкції наказом Міністерства освіти і науки від 19 грудня 2018 року № 1417 внесено зміни, які відображено в програмному забезпеченні, що використовується для реєстрації технологій. Наказ набере чинності з дня офіційного опублікування.

Державна реєстрація РКТ здійснюється за адресою: 01601, м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 16, департамент інноваційної діяльності та трансферу технологій у відділі трансферу технологій. Отримати консультації щодо реєстрації та заповнення РКТ можна у відділі трансферу технологій.

Зазначимо, Український інститут науково-технічної експертизи та інформації є державною установою, що утримується за рахунок коштів держбюджету і належить до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Принагідно нагадаємо, що знайти всі форми та бланки для заповнення можна в модулі "Форми та бланки". Для того щоб ознайомитися з можливостями та наповненням ІПС "ЛІГА:ЗАКОН" детальніше, скористайтеся тестом.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини