Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Справу щодо скасування прохання про Томос розглянуть 14 лютого

Реклама

17 січня Верховний Суд розпочав розгляд справи за позовом до Верховної Ради про визнання протиправною та скасування постанови щодо підтримки звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні. Про це повідомила прес-служба судової влади.

Нагадаємо, до Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду надійшло три позовних заяви від різних позивачів, у яких відповідач та предмет спору є однаковими (справа № П/9901/801/18, справа № П/9901/802/18, справа № 9901/834/18).

Задовольнивши клопотання одного з позивачів, ВС 27 листопада об'єднав ці справи в одне провадження у справі № П/9901/801/18.

Оскільки вчора один з представників позивачів не з'явився без поважної причини в судовому засіданні було оголошено перерву до 14 лютого 2019 року.

Поставивши справу на контроль у системі аналізу судових рішень Verdictum, ви першими дізнаєтесь про прийняті ухвали й постанови. Крім того, у Verdictum зручно слідкувати за розкладом засідань.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини