Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АКАДЕМІЯ ЛІГА:ЗАКОН проведе комплексний курс Senior Lawyer для юрисконсультів

30 серпня 2018, 13:57
669
0
Автор:
Реклама

АКАДЕМІЯ ЛІГА:ЗАКОН анонсувала перший комплексний курс юридичної і галузевої практики Senior Lawyer. Він стартує 2 жовтня в Києві та призначений для юрисконсультів підприємств, охочих до апгрейду власних компетенцій, до нового досвіду з кращих юридичних практик і галузей. Утім, буде цікавим усім практикуючим юристам, що бажають поновити знання за суміжними практиками права.

За словами керівника АКАДЕМІЇ ЛІГА:ЗАКОН Любові Крикун, курс являє собою один місяць інтенсиву з найбільш поширених галузевих та юридичних напрямків діяльності підприємств. Заняття відбуватимуться в вечірній час та дадуть юрисконсультам необхідне розуміння основних аспектів усіх напрямків права.

Зокрема, під час курсу будуть розкрити важливі аспекти щодо договірної роботи та організації роботи юридичної служби на підприємстві, складання базових процесуальних документів відповідно до нових процесуальних кодексів, повернення боргів та виконавчого провадження, податкових суперечок і обшуків, перевірок на підприємстві.

Також ітиметься про захист ключових активів і методи протидії рейдерству, захист інтелектуальної власності, укладання зовнішньоекономічних контрактів, корпоративне и трудове право, комплаєнс.

«Ми сформували курс таким чином, щоб він склався у цілісну мапу правового супроводу діяльності підприємства та захисту бізнесу», - прокоментувала Любов Крикун.

Ще одна особливість Senior Lawyer - базовий курс з усної та письмової англійської мови для юриста, який навчить необхідному мінімуму для продуктивної роботи.

Серед лекторів і наставників - адвокат, керівник «Центру оскарження судових рішень» Ігор Боровик, старший юрист Deloitte Катерина Грабовик, член Комітету з податкового та митного права Асоціації юристів України, член Асоціації податкових радників та Ради незалежних бухгалтерів і аудиторів Ольга Решетник, керівник практики виконавчого провадження АО Ader Haber Олексій Соломко та багато інших фахівців.

Після закінчення навчання його учасники пройдуть тестування й отримають дипломи.

Детальна інформація про курс та реєстрація - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини