Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Затверджено договір продажу єдиного майнового комплексу в процесі приватизації

20 серпня 2018, 10:00
249
0
Автор:
Реклама

ФДМУ продовжує роботу, спрямовану на виконання урядової постанови від 10 травня 2018 року № 386, де зазначено, що держорган приватизації надає потенційним покупцям проект договору купівлі-продажу об'єкта приватизації, складеного на основі примірного договору купівлі-продажу, затвердженого держорганом приватизації.

Наступним етапом такої роботи стало затвердження наказом від 12 липня 2018 року № 937 Примірного договору купівлі-продажу об'єкта великої приватизації держвласності (якщо об'єктом продажу є єдиний майновий комплекс).

У документі передбачається, що після повної сплати ціни продажу, але не раніше дня отримання покупцем дозволу АМКУ (його адміністративної колегії) (якщо це визначено законодавством про захист економічної конкуренції) і надання його посвідченої копії продавцю, об'єкт приватизації передається продавцем покупцеві за актом прийому-передачі, який підписується сторонами.

У договорі також прописано умову про обов'язковість примірника англійською мовою.

Нагадаємо, раніше Фонд держмайна розробив Примірний договір купівлі-продажу об'єкта великої приватизації держвласності (якщо об'єктом продажу є пакет акцій).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини