Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юлія Юдіна дасть майстер-клас на Осінньому форумі ААУ на тему: "Діловий дрес-код та бізнес етикет"

2 серпня 2018, 17:33
229
2
Автор:
Реклама

Основні правила дрес-коду та умовності сучасного бізнес етикету! Бізнес дрес-коди, аксесуари, візитні картки, мобільні телефони та запізнення - про все це та інші актуальні питання, з якими Ви стикаєтесь кожного дня, розповість експерт-консультант світського, ділового та протокольного етикету - Юлія Юдіна на Осінньому форумі ААУ «Адвокатура. Формула успіху».

ЮЛІЯ ЮДІНА - Експерт-Консультант світського, ділового та протокольного етикету. Консультант по іміджевим стратегіям позиціонування. Організатор заходів державного і міжнародного рівнів, в тому числі прийомів в консульствах і дипломатичних представництвах, фахівець стандартів ресторанного і готельного сервісів.

Постійний Експерт каналу 1 + 1 програми «Сніданок з 1 + 1», серія ефірів «Обозреватель», канал «ПРЯМИЙ», ефіри - «Громадське», «Європа плюс», «Столиця», радіо і ТБ «RTI - Вільні люди» , експерт-консультант «Комсомольская правда в Україні», журналу «Аеропорт Бориспіль», консультант з етикету телевізійних і кінематографічних проектів.

Нагороди та подяки

• Володар Всеукраїнської премії «Жінка третього тисячоліття»;

• іменна подяка від Національної телекомпанії України за відмінну роботу в рамках підготовки і проведення 50-го пісенного конкурсу ЄВРОБАЧЕННЯ, і вагомий внесок у створення позитивного іміджу України на міжнародній арені;

• іменна подяку від Київського міського мера за вагомий внесок у розвиток культури і високий професіоналізм;

• нагороджена срібним орденом першого ступеня «Меценат Вітчизни»;

• іменна подяку від Всеукраїнської асоціації виноробів і сомельє за активне сприяння в організації та проведенні міжнародних фестивалів

Програма та реєстрація http://www.uaa.org.ua/events/7858/

Дата: 20 вересня 2018 року

Місце: конференц-хол "Депо", вулиця Антоновича, 50

Дізнайся формулу успіху разом з ААУ!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини