Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Який прибуток отримає виконавець державного оборонного замовлення в особливий період?

26 січня 2018, 13:04
1207
0
Автор:
Реклама

Діють зміни до Порядку планування, формування, розміщення та коригування державного оборонного замовлення, а також здійснення контролю за його виконанням.

Під час розрахунку ціни державного оборонного замовлення суб'єкт господарювання визначає прибуток, який забезпечує умови ефективної діяльності з урахуванням витрат на сплату податків, зборів і відсотків за кредитами.

Встановлено, що в умовах особливого періоду, надзвичайного стану та проведення антитерористичної операції виконавець отримує прибуток у складі ціни у розмірі 5% витрат на придбання комплектуючих виробів, послуг і 30% інших витрат у складі виробничої собівартості продукції.

Крім того, виконавець отримує прибуток в розмірі 25% суми виробничої собівартості (кошторисної вартості) у випадку залучення кредитів під державні гарантії для фінансування програм, пов'язаних з підвищенням обороноздатності і безпеки держави; та 30% - у разі надання документів про необхідність використання частини прибутку на розвиток виробництва для ефективного виконання у подальшому оборонного замовлення.

Відповідні зміни передбачено постановою Кабміну від 23 серпня 2017 року № 1093, яка набрала чинності сьогодні, 26 січня.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини