Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керуючий партнер Spenser & Kauffmann Валентин Загарія оголошує про зміну партнерського складу фірми

19 грудня 2017, 14:00
1690
1
Автор:
Реклама

У грудні 2017 року юридична фірма Spenser & Kauffmann змінила свій партнерський склад. Валентин Загарія, засновник та власник торгової марки Spenser & Kauffmann, разом із командою партнерів, радників та юристів продовжує працювати під брендом фірми. Експертиза команди пана Загарії рекомендована в Україні міжнародним рейтингами Legal 500 та IFLR 1000. Spenser & Kauffmann входити до Топ-20 Провідних юридичних фірм України.

Зміни у партнерському складі Spenser & Kauffmann пов' язані з професійною та особистою позицією Валентина Загарії щодо інвестування 10% прибутку фірми у соціальні проекти з розвитку юридичної освіти. За словами Валентина, саме небажання направляти частину партнерського прибутку у соціальні ініціативи призвело до виходу зі Spenser & Kauffmann Юрія Петренка, який заснував нову юридичну фірму. З цього приводу Валентин відзначає наступне :

"На моє переконання, особістові бажання юриста, тим більше партнера юридичної фірми, брати доля у формуванні ринку - є показником успішності та зрілості. Я травню більш ніш десятирічний досвід управління юридичною фірмою, а також досвід тісного спілкування з юридичним ринком протягом президентство у найпотужнішій професійній організації - Асоціації правників України. Я знаю, яким є юридичний ринок України сьогодні, і знаю, яким його хочуть бачити і колеги, і я особисто. Вважати, що на юридичному ринку можна і варто лише заробляти нічого не інвестуючи натомість - недалекоглядно. Розвиток студентства була і залишається однією з основних цілей фірми. Травню сподівання і плани структурувати цю роботові у найпотужніший в Україні соціальний проект для молодих юристів".

Spenser & Kauffmann - один з лідерів юридичного ринку, які попри фінансові та політичні кризи продовжують працювати для розвитку адвокатури, верховенства права та реформування судової системи. Саме ці зусилля дають змогу позиціонувати українських юристів як надійних та етичних партнерів для міжнародної юридичної та бізнесової спільноти.

Валентин Загарія не виключає, що протягом 2018 року ім 'я бренду буде змінено. "Моя активна соціальна позиція та успішний досвід президентство в Асоціації правників України мають наслідком ті, що бренд Spenser & Kauffmann на 100% асоціюється з моїм особистим прізвищем та репутацією. Однак, віддаючи належне професійній роботі Юрія Петренко та його внеску до успіху Spenser & Kauffmann, у 2018 році назва бренду Spenser & Kauffmann буде змінена", - коментує пан Загарія.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини