Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АПУ запускає проект "Правова допомога спорту в Україні"

15 серпня 2017, 16:45
1301
0
Автор:
Реклама

Повідомляємо про старт нового проекту Асоціації правників України - "Правова допомога спорту в Україні", створеного з метою надання професійної правової підтримки спорту.

"На шкода, український спорт зарази переживає не найкращі часи. Відсутність адекватної підтримки та захисту інтересів спортсменів, в деру чергу, з боку держави, ще більше погіршує ситуацію.

Замість того, щоб займатися безпосередньо досягненням результатів у змаганнях, українським спортсменам часто доводитися боротися в судах з несправедливістю по відношенню до них, адже замість підтримки, спортсменів позбавляють ресурсів та можливостей тренуватися.

Наш обов'язок, як юристів - взяти на собі подібні питання і тим самим дозволити спортсменам зосередитися на своїх прямих обов'язках, за що сморід в майбутньому обов'язково віддячать нам новими досягненнями України на світовій спортивній арені", - зазначив Дмитро Коваль, член заради Комітету АПУ зі спортивного права, юрист AGA Partners.

У рамках проекту надаватимуться юридичні консультації спортсменам, спортивним командам та федераціям спорту з питань договірних, трудових, трансферних відносин, дисциплінарних питань та будь-яких інших юридичних питань, які виникають у процесі здійснення спортивної діяльності.

Якщо Вам необхідна юридична допомога, пишіть, будь ласка, на адресі koval@agalawyers.org. Контактна особа - Дмитро Коваль, координатор проекту, член заради Комітету АПУ зі спортивного права, юрист AGA Partners.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини