Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АПУ запускає проект «Правова допомога спорту в Україні»

15 августа 2017, 16:45
1301
0
Автор:
Реклама

Повідомляємо про старт нового проекту Асоціації правників України - «Правова допомога спорту в Україні», створеного з метою надання професійної правової підтримки спорту.

«На жаль, український спорт зараз переживає не найкращі часи. Відсутність адекватної підтримки та захисту інтересів спортсменів, в першу чергу, з боку держави, ще більше погіршує ситуацію.

Замість того, щоб займатися безпосередньо досягненням результатів у змаганнях, українським спортсменам часто доводиться боротися в судах з несправедливістю по відношенню до них, адже замість підтримки, спортсменів позбавляють ресурсів та можливостей тренуватися.

Наш обов'язок, як юристів - взяти на себе подібні питання і тим самим дозволити спортсменам зосередитися на своїх прямих обов'язках, за що вони в майбутньому обов'язково віддячать нам новими досягненнями України на світовій спортивній арені», - зазначив Дмитро Коваль, член ради Комітету АПУ зі спортивного права, юрист AGA Partners.

В рамках проекту надаватимуться юридичні консультації спортсменам, спортивним командам та федераціям спорту з питань договірних, трудових, трансферних відносин, дисциплінарних питань та будь-яких інших юридичних питань, які виникають у процесі здійснення спортивної діяльності.

Якщо Вам необхідна юридична допомога, пишіть, будь ласка, на адресу koval@agalawyers.org. Контактна особа - Дмитро Коваль, координатор проекту, член ради Комітету АПУ зі спортивного права, юрист AGA Partners.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости