Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Залишайтеся в правовому прайм-тайме з продуктами ЛІГА :ЗАКОН

19 травня 2015, 13:57
511
0
Реклама

Зараз усім ключовим співробітникам підприємств важливо бути в прайм-тайме інформаційно-правового потоку. Тільки за останній місяць набралося з десятка два законодавчих змін, які істотно впливають на здачу звітності, реєстрацію або акредитацію деяких видів діяльності підприємства. Чого тільки варто розібратися в законі про заборону комуністичної символіки або в нових правилах володіння і управління багатоквартирними житловими будинками. Для бухгалтера цей місяць приніс теж немало змін - введені нові форми звітності по транспортному податку і податку на нерухомість, а також звіт по ЕСВ за травень вже треба здавати по-новому. Юристові буде корисна інформація про те, що скасована обов'язкова акредитація аптек і спрощена реєстрація платників податків.

Розуміючи, що без аналітичної і законодавчою бази з потужним інструментарієм підприємству власними силами зараз дуже складно розібратися в законодавчих новаціях, ми створили унікальний комплект "ПІДПРИЄМСТВО ПРАЙМ"продукти якого відкриють вам нові можливості для повного аналізу УСІХ правових змін і дозволять отримати систематизовану правову інформацію і її професійну аналітику.

Продукти, які увійшли до комплекту : інформаційно-правова система ЛЗ ПРЕДПРИТИЕ - джерело систематизованої правової інформації (зручні інструменти для аналізу, повна база НПА, форми, бланки, судова практика), спеціалізовані аналітичні видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" і "ЮРИСТ&ЗАКОН".

Окрім цього, ви отримаєте Єдину платформу з можливістю встановити її на 2 додаткових робітниках місця у вашій компанії і отримати :

НОВАЦІЇ-2015 - найпопулярніший ресурс законодавчих нововведень, в якому вони зручно структуровані і забезпечені усіма посиланнями на НПА і аналітикою;

БЕЗПЕКА БІЗНЕСУ - зведення правило і рекомендацій по захисту бізнесу від зовнішніх і внутрішніх загроз;

РЕЄСТРИ УКРАЇНИ - база з більше 150 діючих реєстрів з описом і функціоналом;

ПРАВО УКРАЇНИ - головні нормативні документи України (для тих, у кого немає системи ЛЗ).

Комплект "ПІДПРИЄМСТВО ПРАЙМ" забезпечить вас і ваше підприємство можливістю усебічно аналізувати правові новації, використовуючи професійні інструменти і досвід наших експертів. Повна правова картина, і при цьому нічого зайвого.

У період з 19 травня по 3 червня ЛІГА :ЗАКОН пропонує вам придбати комплект "ПІДПРИЄМСТВО ПРАЙМ" за спеціальною ціною 850 грн./міс. ДІЗНАТИСЯ ПРО КОМПЛЕКТ ДЕТАЛЬНІШЕ

Ми не обмежуємо вас одним комплектом. Вигідні умови на первинну ліцензію в цей період діють і на будь-які інші комплекти і інформаційно-правові системи - 96 грн. (ви можете заощадити на комплектах до 3054 грн., на інформаційно-правових системах до 1389 грн.).

Придбавайте унікальний комплект "ПІДПРИЄМСТВО ПРАЙМ" або вибирайте продукти ЛЗ згідно з вашими потребами за мінімальною ціною в травні!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини