Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тетяна Тымченко розповіла про банкрутство як одному з варіантів вирішення корпоративних конфліктів

30 квітня 2015, 11:31
790
1
Реклама

На сьогодні в Україні різко збільшилася кількість випадків невиконання підприємствами зобов'язань перед кредиторами. У зв'язку з цим, загнані у безвихідь суб'єкти господарювання зверталися в компанію "ЛІГА: ЗАКОН" за радами як діяти в ситуаціях, що склалися. Оскільки таких звернень з кожним днем ставати все більше, компанія вирішила провести повчальний вебинар за рішенням корпоративних конфліктів, пов'язаних з невиконанням господарських зобов'язань. В якості спікера ЛІГА :ЗАКОН запросила одного з провідних фахівців у сфері банкрутства і ринку цінних паперів, члена ААУ, члена громадської ради при НКЦБФР, партнера і адвоката АК "Маршаллер і партнери" Тетяну Тымченко.

В ході вебинара пані Тымченко поділилася інформацією стосовно того, в яких випадках банкрутство вигідно акціонерам, розповіла про
порядку звернення до господарського суду із заявою про банкрутство і необхідні для цього документи. Також адвокат розповіла про практичні аспекти порушення справи про банкрутство за заявою недружнього кредитора, можливих наслідках цієї процедури і найефективніших варіантах захисту, з якими вона стикалася на практиці.

Окрім теоретичних аспектів процедури порушення справи про банкрутство за заявою кредитора, підконтрольного боржникові (контрольоване банкрутство), Тетяна Тымченко позначила і практичні переваги для підприємства при знаходженні в процедурі банкрутства.

На завершення вебинара пані Тымченко розповіла про організацію торгів в процедурі банкрутства, припиненні підприємства і такому етапі, як підписання світової угоди між боржником і кредитором. Учасники вебинара, у свою чергу, поставили питання, що цікавлять їх, і отримали на них вичерпні відповіді.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини