Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН презентує планшетну версію інформаційно-правової системи ЛЗ ЮРИСТ

24 квітня 2015, 13:58
1725
0
Реклама

Планшетна версія ЛЗ ЮРИСТ має зрозумілий інтерфейс і зручні інструменти для аналізу документів. Аналитико-правова база документів по сенсу і наповненню відповідає вимогам професійних фахівців і повторює десктопную інформаційно-правову систему ЛЗ ЮРИСТ.

Буде корисним зручний аналітичний інструментарій: пошук по реквізитах і контексті, зворотні зв'язки, науково-практичні коментарі в кодексах, фільтри, примітки до текстів, які також можуть служити закладками.

Ці інструменти мінімізують ваш робочий час і допоможуть отримати максимально ефективний результат, особливо коли від цього залежить успіх вашої справи (приміром, захист інтересів в суді або важлива зустріч з клієнтами).

З планшетною версією ЛЗ ЮРИСТ ви маєте можливість відстежувати нові надходження документів, НПА, що набувають чинності, звертатися до усіх редакцій документів і працювати із звичними ресурсами: загальне, міжнародне, столичне і регіональне законодавство, комментированные кодекси, законопроекти і коментарі, судова практика, довідкова інформація і т. п.

Планшетна версія ЛЗ ЮРИСТ працює в онлайн- (доступні усі ресурси і функціонал) і офлайн-режиме (тільки Обране).

Навіть без доступу до Інтернету можна користуватися документами, заздалегідь збереженими в Обране.

Інформація оновлюється щодня.

Планшетна версія ЛЗ ЮРИСТ - незамінний помічник в роботі юристів, юрисконсультів, адвокатів, нотаріусів, суддів, прокурорів, слідчих, фінансових консультантів, аудиторів, керівників - усіх, кому доводиться працювати з правовою інформацією поза офісом.

Запропонована версія працює на планшетах під iOS. З часом планується випуск версії під Android.

До 31 травня ви маєте можливість випробувати комерційну версію ЛЗ ЮРИСТ для iOS БЕЗКОШТОВНО!

Дізнайтеся більше про планшетну версію ЛЗ ЮРИСТ і про те, як завантажити додаток, на сайті.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини