Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові можливості для торгівлі з ЄС, а також нові перешкоди для українських експортерів

19 березня 2015, 12:07
1066
0
Реклама

Основною темою номера Ю&З сьогодні стали питання здійснення експорту в існуючих (і що швидко міняються) умовах.

З одного боку, Угоду об асоціації і надання Україні режиму автономних торгових преференцій відкрили нові можливості для торгівлі з ЄС. З іншою ж, внутрішню політичну, економічну і військову кризу поставили перед експортерами безліч перешкод. Тому автори Ю&З приділили увагу обом сторонам цього питання.

Зокрема, в матеріалі "Перспективи, особливості і риски виходу українських компаній на ринок ЄС"у повній відповідності з назвою, розглянуті нюанси експортних операцій з європейськими країнами, особливо цікаві для тих, хто раніше не працював на цьому напрямі.

В той же час, ряд матеріалів присвячений питанням ПДВ при експортних операціях, у тому числі такою часткою, але важливим питанням, як обкладення ПДВ операцій по реекспорту бракованої продукції і операцій по експорту товарів по нижчих, ніж звичайні, цінам.

Але і окрім матеріалів блоку "Тема номера" в нашому виданні немало цікавих матеріалів. Окремо відмітимо, що Верховний суд активізував роботу по узагальненню судової практики 2014 року, результатом чого стали документи, що аналізуються у рамках матеріалів відповідного блоку Ю&З.

Щоб ознайомитися з виданням ЮРИСТ&ЗАКОН, замовте демо-доступ>>

Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН, у тому числі і видання ЮРИСТ&ЗАКОН, інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Замовивши демо-доступ до видання, Ви отримаєте доступ і до Єдиної платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини