Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграрний сектор стає локомотивом української економіки

12 березня 2015, 12:18
790
3
Реклама

Головною темою номера аналітичного видання "ЮРИСТ & ЗАКОН", що вийшло 12 березня, стали питання агросектора. Інтерес до цієї сфери викликаний тим, що минулого року вона (чи окремі її сегменти - дивлячись яким звітам і заявам вірити) стала свого роду локомотивом економіки. Правда сталося це не стільки через істотне полегшення умов роботи, скільки через істотні проблеми інших традиційно прибуткових галузей.

Проте, хотілося б сподіватися, що в 2015 році агробізнес показуватиме стабільно високі результати вже завдяки умовам його діяльності, що покращали, у тому числі вдосконаленому законодавству.

Чи вийде це, ми швидше за все дізнаємося ближче до завершення року. А доки поговоримо про старі і нові виклики.

Крім того, в номері Ви можете, як і зазвичай, дізнатися про інші важливі питання. Приміром, рубрика "Юридичний радник" вийшла цілком присвяченою питанням авторського і суміжних прав. А в матеріалі рубрики "Головне на форумі" розглянута проблематика укладення мирової угоди при розгляді судом об'єднаного виробництва по декількох позовах.

Щоб ознайомитися з виданням ЮРИСТ&ЗАКОН, замовте демо-доступ>>

Усі продукти ЛІГА :ЗАКОН, у тому числі і видання ЮРИСТ&ЗАКОН, інтегровані в Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ. Замовивши демо-доступ до видання, Ви отримаєте доступ і до Єдиної платформи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини