Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Виведення продукції на ринки ЄС : що треба знати українському виробникові?

26 лютого 2015, 14:32
1140
0
Реклама

Втративши величезний ринок Росії, українські виробники продуктів харчування і агропродукции все частіше задаються метою вийти на ринки країн Євросоюзу. У зв'язку з цим у виробників виникають питання: "Як завоювати ринок ЄС і на що необхідно звернути увагу при виведенні продукції в Європу"?. Проте відповісти на ці питання можуть тільки ті, хто знає ринок і хто щодня допомагає українським компаніям виводити продукцію на ринки ЄС.

Видання "ЮРИСТ&ЗАКОН" компанії ЛИГА:ЗАКОН надає бізнесу можливість упізнати з вуст наших експертів нюанси, які необхідно знати перш ніж експортувати продукцію на ринки ЄС. Зокрема в ході інтернет-конференції "Виведення продукції на ринки ЄС : що треба знати українському виробникові"?яка відбудеться 2 березня, можна дізнатися: які ринки потребують тієї або іншої продукції, як скласти дорожню карту виведення продукції на ринок Європи, які вимоги висуває ЄС до продукції (сертифікації, безпеці продуктів і т. д), які вимоги ЄС до інформації на упаковці продукції; штрафні санкції за порушення законодавства ЄС; як узабезпечити свою продукцію від недобросовісної конкуренції, як не бути звинуваченими в порушенні прав треті осіб на об'єкти інтелектуальної власності вже зареєстрованих в Європі, які продукти не можна реєструвати в Європі як об'єкт інтелектуальної власності і чому, як захистити технічне рішення, рецептуру, корисну модель в ЄС?

Крім того у рамках інтернет-конференції, експертам можна поставити питання дотично вже внесених і планованих законодавчих ініціатив, а також внести свої пропозиції, які допоможуть агросектору розвиватися прискореними темпами.

На питання учасників конференції дадуть відповідь :

Олег Юхновскийголова Комітету підприємців агрокомплексу ТППУ

Олександр Поливодскийкерівний партнер АК "Софія"

Ірина Ортинскаякерівник відділу винаходів і корисних моделей компанії IPStyle

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини