Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна-Росія: особливості приватноправових стосунків

6 листопада 2014, 11:15
694
0
Реклама

Незважаючи на складну політичну ситуацію, бізнес-життя триває. Незважаючи на політичні тертя між Україною і Росією, зберігаються ділові зв'язки. Та і ті підприємства, які прийняли рішення піти з суміжного ринку, стикаються з труднощами юридичного характеру за ситуації, коли практично щодня міняється законодавство з цих питань.

Тому головною темою випуску Ю&З № 43 стали наслідки різкого охолодження стосунків між сусідніми країнами для приватноправових питань. Торкнулася і тема можливих санкцій, і практика підтвердження форс-мажорів, що нестримно напрацьовується, в зовнішньоекономічних зобов'язаннях, і, звичайно ж, найбільш хвороблива точка - правовий режим стосунків з Кримом.

Автори Ю&З досить детально розглянули порядок здійснення постачань в Крим з урахуванням як реалій здійснення контролю над ним Російською федерацією, так і правил роботи зі знову створеною за українським законодавством вільною економічною зоною.

Непроста ситуація в житті країни знайшла віддзеркалення і в матеріалах інших блоків видання. Приміром, в нім опублікована відповідь на питання одного з читачів про порядок організації і правові нюанси перевезення підприємством великої суми готівки. Крім того, варто звернути увагу на матеріал, освітлюючий останні тенденції судової практики з питань виконання зобов'язань.

Про цих і інших темах читайте у свіжому номері електронного видання ЮРИСТ&ЗАКОН  (N43, листопад 2014). Номер доступний тільки для передплатників видання. Якщо Ви ще не виписуєте видання, замовте безкоштовний доступ до демо-номеру чи підпишіться на видання ЮРИСТ&ЗАКОН.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини