Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН відновила основні продукти і випустила нові

28 серпня 2014, 12:20
494
0
Реклама

Напередодні непростого бізнес-сезону компанія "ЛІГА: ЗАКОН" відновила свої основні продукти і інтегрувала їх в нову розробку - Єдину інформаційну платформу ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХяка встановлюється на кожне робоче місце користувача.

Інформаційно-правові системи ЛІГА :ЗАКОН випущені в новій версії 9.5 з розширеною аналітичною базою, і тепер включають три конфігурації систем : ЛЗ Підприємство (для усіх служб компанії, які працюють з правовою інформацією), ЛЗ Юрист (для керівника і юрвідділу), ЛЗ Бухгалтер (для бухгалтерії і приватних підприємців).

Вдосконалений БУМ:Бухгалтерский Розумний Модуль. Тепер в нім є гіперпосилання на нормативно-правові акти і значно поліпшений пошук відповідей на питання.

Електронні аналітичні видання "БУХГАЛТЕР&ЗАКОН" і "ЮРИСТ&ЗАКОН" випущені в спеціальній програмі для читання, із зручним пошуком і можливістю створювати свої підбірки статей, відстежувати публікації по темах, що цікавлять. Видання інтегровані з базою НПА, статті містять відео і инфографику. Виходять видання щотижня, а особливо важливі матеріали, що горять, публікуються щодня.

Для задоволення потреб в інформаційно-правовій підтримці компаній різних розмірів і сфер діяльності створені продуктові комплекти.

З 27 серпня по 2 вересня 2014 року діють спеціальні умови на придбання комплектів продуктів ЛІГА :ЗАКОН (економія при придбанні комплектів досягає до 80% вартості).

При купівлі будь-якого продукту або комплекту користувач отримує додатково 2 бонусных продукту для компанії і 2 додаткових робітників місця Єдиної інформаційної платформи ЛІГА :ЗАКОН ДЛЯ УСІХ.

Щоб підібрати комплект для вирішення завдань Вашого підприємства, оформите заявку на сайті чи звернетеся за консультацією до менеджера по тел. (044) 538-01-02.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини