Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Бізнес в епоху змін. Новий ресурс в системах ЛІГА :ЗАКОН

6 червня 2014, 09:28
173
0
Реклама

Сьогодні практично кожне підприємство України, від малого до великого бізнесу, зіткнулося з проблемами, викликаними анексією Криму, мобілізацією співробітників на підприємствах і загальною напруженою політичною і економічною ситуацією в країні.

У зв'язку з цим виникає багато питань відносного того, як вести бізнес в цей непростий період, особливо для юристів і бухгалтерів, які тримають на собі основну оборону і захищають "тил" компанії.

ЛІГА :ЗАКОН вже більше 22 років робить продукти, призначені для інформаційно-правової підтримки і захисту бізнесу. Ми не можемо стояти осторонь, коли бізнес має потребу, передусім, в правовій інформації і самостійно шукає відповіді на складні питання.

В допомогу Вашому бізнесу, з 4 червня 2014г. у інформаційно-правових системах ЛІГА :ЗАКОН з'явився новий інформаційний блок "Бізнес в епоху змін".

У цьому блоці експерти ЛІГА :ЗАКОН підготували для Вас найактуальніші документи, які містять рекомендації по діяльності юриста і бухгалтера в поточній ситуації в країні.

"Бізнес в епоху змін" представлений в двох варіаціях: в одній містяться роз'яснення юридичних питань, в іншій - бухгалтерських.

Інформаційний блок "Бізнес в епоху змін. Бухгалтерові" містить 5 основних розділів:

· Матеріальний збиток внаслідок непередбачених подій

· Невиконання договірних зобов'язань контрагентами

· Особливості трудових стосунків і оплати праці у зв'язку з мобілізацією

· Проблеми, пов'язані з окупацією Криму

· Добродійна допомога армії

Інформаційний блок "Бізнес в епоху змін. Юристові" містить 3 основні розділи:

· Проблеми, пов'язані з анексією Криму

· Форс-мажорні обставини і діяльність юриста

· Загальні питання бізнесу в кризових умовах

Матеріали інформаційного блоку "Бізнес в епоху змін" будуть особливо корисні для співробітників юридичного і бухгалтерського сектора, а також усього підприємства в цілому, як практичні рекомендації по діяльності в поточній ситуації.

Якщо у Вас немає системи ЛІГА :ЗАКОНВи можете замовити тестування.

Хочу протестувати систему ЛІГА :ЗАКОН>>

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини