Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президента вибрали. Бізнесу тепер треба не упустити свій шанс

27 травня 2014, 09:33
102
0
Реклама

Попередні підсумки голосування на виборах президента України свідчать про те, що президент обраний вже в першому турі. Петро Порошенко - великий підприємець, що побудував стійкий бізнес в Україні, тому проблеми і сподівання українських підприємців він повинен добре розуміти.

Крім того, Порошенко заявивщо не бачить підстав для зміни на посту глави Кабінету міністрів України Арсенія Яценюка. Це повинно давати надію українським підприємцям на те, що період безвладдя в країні закінчується і з'являється шанс закласти основи для ведення цивілізованого бізнесу.

Передбачаючи можливі зміни для бізнесу, компанія ЛІГА :ЗАКОН створила онлайн-карту "За законний бізнес в Україні +1". Мета ініціативи - об'єднати компанії і підприємців, які хочуть змін для українського бізнесу і вірять, що український бізнес має на це право і отримав зараз реальний шанс брати участь в змінах, і готові продемонструвати свою підтримку цивілізованому шляху розвитку правил гри для бізнесу в Україні.

Щоб приєднатися до карти, компанії необхідно:

1. підтримувати ідею про те, що бізнес в Україні може і повинен стати цивілізованим, і треба використовувати шанс його таким зробити

2. виділити пару хвилин часу, щоб заповнити заявку getup.ligazakon.ua/zayavka - company,

3. логотип і інформація про компанію з'явиться на карті ініціативи і в списку компаній, що приєдналися до проекту.

Ініціативу підтримали вже більше 150 компаній і підприємців. Їх перелік можна подивитися тут: getup.ligazakon.ua/legitimate - business - in - ukraine.

Ми запрошуємо компанії приєднатися до карти "За законний бізнес в Україні +1", щоб своїм прикладом продемонструвати активну підприємницьку позицію тисячам відвідувачів онлайн-проекту.

До карти можна приєднатися і як приватний підприємець або приватна особа : getup.ligazakon.ua/zayavka - individual.

----------------------

Карта "За законний бізнес в Україні +1" створена компанією "ЛІГА :ЗАКОН" у рамках ініціативи "ЗАКОН для УСІХ" Групи компаній "ЛІГА"

ЗАКОН для ВСІХ

Почнемо кожен зі свого бізнесу

getup.ligazakon.ua

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини