Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міжнародні автоперевізники при поверненні використаних дозволів можуть отримати відмітку інспектора

8 травня 2014, 14:33
208
0
Реклама

Міжнародні автомобільні перевізники за бажанням можуть вести реєстр повернених дозволів на виконання міжнародних перевезень. Як повідомляє Гострансинспекция, це дозволить забезпечити належне ведення обліку використаних дозволів на виконання міжнародних перевезень і для підтвердження інформації відносно повернення їх у встановлені терміни, визначені Порядком оформлення і видачі дозволів на поїздку по території іноземних держав при виконанні перевезень пасажирів і вантажів автомобільним транспортом в міжнародному повідомленні, їх обміну і обліку, затвердженого наказом Мінтрансу від 20.08.2004 № 757.

Тому при поверненні використаних дозволів в пунктах видачі дозволів, після занесення відповідної інформації в електронну інформаційну систему "Автоматизоване робоче місце "Централізований облік дозволів" за бажанням водія або представника автомобільного перевізника інспектор пункту видачі дозволів повинен проставити відбиток особистого номерного друку у відповідних реєстрах повернених дозволів.

Такі реєстри можуть складатися автоперевізником в довільній друкарській формі з вказівкою даних про автомобільного перевізника, реєстраційного номера транспортного засобу, на який видавалися дозволи, які повертаються, вид і тип дозволу.

У разі відсутності (ненадання) вказаного реєстру повернених дозволів у водія або представника автомобільного перевізника факт повернення дозволів фіксується тільки в електронній інформаційній системі.

Зразковий зразок Реєстру використаних дозволів на виконання міжнародних перевезень пасажирів і вантажів розміщений на сайті Мининфраструктуры.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини