Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Підсумки першої зустрічі робочих груп у рамках ініціативи "ЗАКОН для УСІХ"

25 квітня 2014, 14:05
491
0
Реклама

24 квітня відбулася перша настановна зустріч робочих груп у рамках ініціативи "ЗАКОН для УСІХ". 22 експерти взяли участь в дискусіях і 5 експертів з регіонів приєдналися через Skype до обговорення законодавчих змін в робочих групах:

· податки і аудит, яку очолив Дмитро Сушкокерівний партнер PSP Audit;

· адвокатська діяльності в інтересах бізнесу, яку очолив Артем Афянкерівний партнер АТ "Юскутум";

· нерухомість і будівництво, яку очолив Тарас Лылыкперший заступник виконавчого директора Конфедерації будівельників України;

· група з питань зовнішньоекономічної діяльність і торгівлі була тимчасово об'єднана з групою транспорту, перевезень, логістики, кураторами груп виступають Володимир Ратушнякдиректор "Альянс Ратушняк і партнери" і Марія Ортынскаядиректор IPStyle.

На зустрічі був створений окремий гурт по інвестиціях і корпоративних питаннях, яку очолила Ганна Зоряпартнер Arzinger.

Учасники також акцентували увагу на тому, що проблеми бізнесу в Криму вимагають окремої експертної групи, враховуючи, що в нещодавно ухваленому Законі про тимчасово окуповані території відсутній економічний блок. При цьому учасники зійшлися в думці, що правильніше приєднатися до відповідної робочої групи при Міністерстві юстиції України, яка має бути створена самим Міністерством.

По підсумку дискусій в робочих групах експерти домовилися зробити перші напрацювання впродовж двох тижнів.

Підсумком такої експертної роботи стане не лише передача розроблених пропозицій від бізнесу влади, але і публічні дебати і круглі столи за участю представників держ. органів, де запропоновані законодавчі напрацювання будуть обнародувані і обговорені.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини