Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

16 квітня Закон про мобілізацію направлено на підпис Президенту

Реклама

16 квітня Закон (проєкт № 10449) «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку», ухвалений 11 квітня, було передано на підпис Президенту.

15 квітня документ підписав Голова Верховної Ради.

Про це свідчать дані, що містяться в картці законопроєкту на сайті Верховної Ради.

Згідно з текстом законодавчого акта, переданим на підпис Главі держави, він набере чинності через один місяць з дня, наступного за днем його опублікування, крім абзаців дванадцятого і тринадцятого підпункту 2 пункту 8 розділу І цього Закону (щодо внесення змін до частин четвертої і п'ятої статті 6 Закону "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію"), які набирають чинності через вісім місяців з дня, наступного за днем опублікування цього Закону.

Нагадаємо, підписані Президентом закони публікуються в газеті "Голос України" та у Відомостях Верховної Ради України, а також розміщуються на офіційному веб-сайті Верховної Ради. Публікація законів та інших актів Верховної Ради у цих офіційних друкованих виданнях є офіційним оприлюдненням (п. 1 ст. 139 Регламенту Верховної Ради).

Детальніше про зазначений законодавчий акт читайте в таких матеріалах ЮРЛІГИ:

Верховна Рада ухвалила Закон про мобілізацію

Закон про мобілізацію ухвалено: коли набуде чинності?

Ухвалено Закон про мобілізацію: роз'яснення від ВР щодо основних змін

У Законі про мобілізацію було враховано право на відстрочку від мобілізації для аспірантів

Інформація працюватиме на вас - з рішенням LIGA360:Юрист. Здійснюйте legal research українського законодавства й судової практики, прогнозуйте результати судових справ, читайте експертну аналітику з "гарячих" тем. Замовте тестовий доступ за посиланням.

Платіть менше - отримуйте більше! Тільки у квітні заощаджуйте 40% при замовленні преміум-рішення LIGA 360: Юрист. Встигніть скористатись вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини