Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З Днем Незалежності України!

24 августа 2022, 12:23
51
0
Автор:
Реклама

31-ша річниця Незалежності України - найважливіше свято для нашої держави. Цьогоріч воно набуло особливого сенсу для кожного українця, адже день становлення України нам доводиться зустрічати під звуки сирен і вибухів.

З кожним роком поглиблюється усвідомлення важливості цієї дати для нас і наших нащадків, адже впродовж останніх восьми років народ України бореться за цілісність та свободу.

Наразі біль за рідну країну кожен українець та українка відчувають, як ніколи раніше. Рівно шість місяців тому, 24 лютого життя кожного з нас змінилося назавжди. Ракетні обстріли всієї території країни принесли багато горя, утім не могли зламати волю українського народу.

Об'єднуючись разом, підтримуючи один одного, ми змогли пережити найважчі перші тижні повномасштабної війни і продовжуємо єднатись до цих пір.

Так, 31 рік тому, після здобуття незалежності була заснована компанія LIGA ZAKON, яка разом з Україною розвивалась із року в рік. Ми переживали всі етапи становлення нашої країни, відчували злети та падіння, підтримували рідну державу економічно, разом із нею відчуваємо весь біль війни та втрат. Водночас разом із Україною продовжуємо працювати задля перемоги.

Ми горді, що ми українська компанія, так само як і кожен українець та українка пишається, що є частиною незламного народу, народу, який готовий голими руками зупиняти танки, нації, яка може давати відсіч ворогу.

Кольори нашого прапора майорять на майданах і площах у різних куточках світу. Сьогодні про сміливість українців говорить весь світ, світ, який ми згуртували заради демократичних цінностей та нашої перемоги.

Україна - незламна країна вільного народу!

Перемога за нами!

З Днем Незалежності!

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти

Похожие новости