Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк підтримав ініціативу Президента щодо запровадження 100% гарантії держави на депозити населення

Реклама

Національний банк та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб підтримали ініціативу Президента України щодо запровадження 100% гарантії держави на депозити населення на період дії воєнного стану. Про це повідомила прес-служба регулятора.

«Національний банк підтримує ініціативу Президента щодо запровадження 100% гарантії держави на банківські вклади населення на період дії воєнного стану. Додаткова підтримка вкладників з боку держави є необхідним важливим кроком  для впевненості українців у збереженні їхніх заощаджень у повному обсязі. А впевненість вкладників, у свою чергу, сприятиме підтримці ліквідності банків. Водночас ми маємо всі підстави очікувати, що банківській системі вистачить запасу міцності для протистояння потужним викликам сьогодення», - наголосив Голова НБУ Кирило Шевченко.

Читайте також: Нацбанк назвав, які операції з іноземною валютою доступні сьогодні

Отримай спеціальні умови підключення LIGA360 в умовах воєнного стану. Сьогодні власникам бізнесу, бухгалтерам та юристам важливо забезпечити життєдіяльність компаній. Рішення LIGA360 надасть оперативну аналітику й новини, повну базу НПА й контроль змін законодавства. Отримай доступ за посиланням.

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости