Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

НБУ спростив зарахування готівкових коштів на підтримку Збройних Сил України

Реклама

Нацбанк на період дії воєнного стану спрощує окремі вимоги щодо перевірки джерел походження готівкових коштів у разі проведення банками фінансових операцій, спрямованих на підтримку Збройних Сил України, із зарахування коштів на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок, відкритий Нацбанком.

Усі інші заходи у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення мають вживатися банками відповідно до вимог Закону «Про запобігання та протидію (легалізації) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення» та інших нормативно-правових актів, прийнятих на виконання цього Закону.

Відповідне рішення затверджено постановою Національного банку України від 27 лютого 2022 року № 25 "Про заходи у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення у зв'язку із введенням воєнного стану".

Відповідна постанова набирає чинності з 27 лютого 2022 року та діє на період дії Указу Президента від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні».

За матеріалами НБУ

Друзі, наголошуємо, що всі рішення та системи LIGA360 працюють у штатному, стабільному режимі.

Кожен може безкоштовно переглянути головні документи та новини країни у LIGA360:

новини країни та галузі у єдиній інформаційній стрічці з персональним налаштуванням

нормативно-правову інформацію, понад 150 000 основних документів, в модулі Право України - https://ips.ligazakon.net/resource/main_documents?sort_by_def=&p=0&q=

Крім того, для всіх доступні такі розділи інформації - Правова картина дня, Законопроекти, Законодавчі новації.

судові рішення - біля 100 000 000 документів - https://verdictum.ligazakon.net/analysis

інформація про юридичних та фізичних осіб, а також їх моніторинг - https://ca.ligazakon.net/

Нагадуємо, доступ до зазначених вище документів та функціоналів - вільний у LIGA360, достатньо лише зареєструватись у рішенні за посиланням - https://360.ligazakon.net/me

Оставьте комментарий
Войдите чтобы оставить комментарий
Войти
Подпишитесь на рассылку
Главные новости и аналитика для вас по будням

Похожие новости