Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін затвердив форми довідок про сплату збору утилізації

20 вересня 2013, 10:13
113
0
Реклама

Уряд прийнятий постанова "Про затвердження форми довідки про сплату екологічного податку по утилізації знятих з експлуатації транспортних засобів і форми довідки про звільнення від сплати екологічного податку по утилізації знятих з експлуатації транспортних засобів".

Органи прибутків і зборів під час ввезення ТС на митну територію України і виробники при реалізації ТС видаватимуть довідки за зразками, затвердженими справжньою постановою, до введення видачі таких довідок як бланків строгої звітності.

Введення в дію норм постанови забезпечить реалізацію права власників ТС на отримання безкоштовної послуги з утилізації знятих з експлуатації транспортних засобів.

За наявності вказаних довідок органи внутрішніх справ зможуть реєструвати ввезене або зроблене на території України після 1 вересня 2013 року транспортний засіб.

Джерело: Урядовий портал.

Нагадаємо, що Миндоходов раніше рекомендувало митницям видавати тимчасові довідкиіз застосуванням в якості номера довідки номера митної декларації, і ці довідки будуть замінені в місячний термін після обнародування інформації про початок обміну.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини