Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дільничному міліціонерові можна відправити повідомлення онлайн

16 вересня 2013, 12:34
416
6
Реклама

Кожен українець зможе знати свого дільничного в обличчя - на сайті Міністерства внутрішніх справ стартувала тестова електронна геоінформаційна система "Дільничні інспектори міліції" (ГИС "УИМ"). Вона містить відомості про розташування на території України дільничних пунктів міліціїдільничних інспекторів міліції і їх контактні дані.

Головне призначення цієї системи - обмін інформацією між міліцією і населенням. Зокрема, вона дає можливість інформувати громадян про стан правопорядку, порядок звернення в ОВД по допомогу у встановленні без вісті зниклих осіб, а також отримувати повідомлення від громадян.

Таке звернення до дільничного можна написати в розділі "Відправити повідомлення". Електронна форма повідомлення складається з обов'язкових для заповнення полів і додаткової інформації. Обов'язково вказати заголовок, опис повідомлення, вибрати його категорію, а також місце розташування події правопорушення. У інструкції до користування ГИС "УИМ" вказане, що адресу нужо вказувати точно, і в з лучае його неточності або відсутності повідомлення не оброблятиметься системою. Додатково в повідомлення можна буде вставити фото, відео. А для прискореного розгляду - обов'язково вказати контактних цих осіб, яке розміщує повідомлення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини