Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Поліграфкомбінат "Україна" віддали Нацбанку

9 вересня 2013, 13:50
158
1
Реклама

Цілісний майновий комплекс державного підприємства Поліграфічний комбінат "Україна" (розташований в Києві) переданий з сфери управління Міністерства фінансів у управління Національного банку України. Відповідне розпорядження № 667-р Кабміном прийнято 21 серпня 2013 року.

Вказано, що постанова набуває чинності одночасно з Законом про повернення держконтролю і виробництва держпідприємствами документів і бланків, що вимагають використання спеціальних елементів захисту, який був офіційно опублікований 26 липня 2013 року (набуває чинності через 30 днів після офіційної публікації). Таким чином, документи набули чинності з 26 серпня 2013 року.

Нагадаємо, що згідно із Законом, НБУ отримує право на виготовлення бланків для оформлення результатів надання админуслуг, документів, що засвідчують особу і громадянство України, акцизних марок і бланків цінних паперів, а також інших документів, що передбачають використання спеціальних елементів захисту. Крім того, закупівлі таких бланків виводяться з-під дії Закону про держзакупівлі. Детальніше читайте: Підприємства НБУ отримали право виготовляти бланки цінних паперів і паспортів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини