Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи радять студентам займатися громадською діяльністю

28 серпня 2013, 17:11
389
1
Реклама

Сьогодні відбулося урочисте відкриття IV Табору по навчанню громадської діяльності, на якому учасникам представили нового куратора Ліги студентів - керівного партнера АТ AVER LEX Ольгу Просянюкяка побажала своїм молодшим колегам знаходити баланс між особистим життям і професією, визначити нішу в професії і любити свою роботу.

Учасники Табору сьогодні отримали можливість поспілкуватися з Денисом Бугаемпрезидентом АЮУ, керівним партнером ЮК "Ващенко, Бугай і партнери", Валентином Загариейкерівним партнером ЮФ Spenser&Kauffmann, головою ВКДК адвокатури, Павлом Шереметойпрезидентом Київської Школи Економіки, Олегом Макаровымкерівним партнером ЮФ "Василь Кисиль і партнери", Євгенієм Глибовицкимзасновником експертної компанії "pro.mova", Олексієм Резниковымпартнером ЮБ "Егоров, Пугинский, Афанасьев і партнери".

Увечері учасники Табору відправляться в санаторій під Києвом і наступні 3 дні обговорюватимуть діяльність Ліги студентів АЮУ, особливості освітлення заходів в ЗМІ, піар в соцсетях, розвиток лідерства, пошук місць стажування (розвиток Центру юридичної кар'єри), та ін.

"Громадська діяльність - це довгострокова інвестиція і як всяка інвестиція вона може і не вистрілити. Проте, маючи у своєму активі подібний досвід, ви збільшуєте свої шанси- говорить Валентин Загария. - Якби у мене не було досвіду роботи в Асоціації юристів, то може і не було б зараз посади в органах адвокатського самоврядування. Громадська діяльність - це становлення характеру і я раджу кожному студентові займатися громадською діяльністю". В умовах теперішньої конкуренції на ринку громадська діяльність може стати істотною перевагою як при пошуку роботитак і надалі. Щороку ринок поповнюється приблизно 12 тисячами випускників, а буму інвестицій, як це було раніше не спостерігається. Отже, треба використовувати усі можливості, радить юрист.

Студентів в першу чергу цікавить питання оплати стажуваннянеобхідною для отримання свідоцтва про право на заняття адвокатською діяльністю. Проте, пан Загария не упевнений, що найближчим часом вирішиться питання зі зменшенням плати або її відміною. У числі питання, які викликали інтерес у студентів - монополія адвокатури на представництво в судах, де краще будувати кар'єру - в Києві або регіонах.

Повну базу нормативно-правових актів, аналітики і консультацій можна знайти в системах ЛІГА :ЗАКОН. Тільки до 30 серпня - первинна ліцензія на будь-яку систему ЛІГА :ЗАКОН - 96 грн. (при продовженні ліцензії на 3 місяці). Поспішаєте підключитися вигідно!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини