Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юристи ILF готують агрохолдинг до ІРО

16 липня 2013, 15:22
161
1
Реклама

Раніше, у кінці 2010 року, Агролига провела приватне розміщення 16,67% своїх акцій на альтернативному торговому майданчику NewConnect ВФБ. В результаті розміщення були притягнені інвестиції у розмірі 1,3 млн. доларів США, за рахунок яких був збільшений земельний банк компанії, а також запущений маслоэкстракционный завод. На цьому етапі експерти ILF здійснювали комплексний супровід проекту по розміщенню: проведення юридичного due diligence, інкорпорація SPV, корпоративна реструктуризація бізнесу, додаткова емісія акцій для розміщення.

В результаті ефективної реалізації інвестиційної стратегії впродовж 2011-2012 років ГК "Агролига" збільшила капіталізацію на 67%. Враховуючи це, а також подальші плани розвитку власниками компанії було прийнято рішення про проведення ІРО, а також перехід на основний торговий майданчик ВФБ. В результаті ІРО планується залучення інвестицій у розмірі 6-7 млн. доларів США, які будуть спрямовані на додаткове збільшення земельного банку, впровадження сучасної технології виробництва соняшникової олії, а також розвиток тваринницького напряму бізнесу.

У рамках підготовки до ІРО експерти ILF супроводжують split існуючих акцій ГК "Агролига", а також додаткову емісію акцій, які будуть запропоновані інвесторам в ході публічного розміщення. Split акцій є одним з елементів стратегії підготовки і покликаний збільшити рівень ліквідності цінних паперів через створення умов для їх купівлі великою кількістю інвесторів.

Юридичну підтримку проекту здійснюють асоційований партнер ILF Антон Зинчук і фінансовий консультант фірми Дмитро Бабаев.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини