Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада вирішила відмітити 25-у річницю виведення радянських військ з Афганістану

20 червня 2013, 16:50
182
0
Реклама

Верховна Рада сьогодні прийняла постанову про відмічання і в Україні 25-ої річниці виведення радянських військ з Афганістану (на базі проекту № 2225а).

Згідно з постановою, уряд повинен утворити оргкомітет по підготовці і проведенню відповідних заходів. Держкомтелерадіо рекомендовано організувати тематичні телі- і радіопередачі, присвячені життю і подвигу воїнів-афганців, і забезпечити освітлення в ЗМІ заходів.

Документ містить також пропозиції: Національному банку розглянути можливість карбування ювілейної монети; Укрпошті - випустити серію поштових марок, присвячених 25-ій річниці виведення радянських військ з Афганістану.

Відмітимо, що Президент Указом від 12.06.2013 р. № 329/2013 ухвалив оголосити в Україні 2014 рік Роком учасників бойових дій на території інших держав - з метою вшановування громадян, які виконували військовий обов'язок на території інших держав, сприяння поліпшенню соціального захисту таких громадян, їх сімей, і з нагоди 25-ої річниці виведення військ СРСР з Республіки Афганістан.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини