Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Адмінсуди перевірятимуть застосування заходів по держконтролю госпдіяльності - ухвалений Закон

20 червня 2013, 14:49
144
0
Реклама

Верховна Рада сьогодні ухвалила Закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України відносно усунення обмежень в здійсненні господарської діяльності (президентський законопроект № 2698за основу прийнятий 16 травня).

Закон передбачає зміни в КАС, Кодекс цивільного захисту, Закон про основні принципи державного нагляду (контролю) у сфері госпдіяльності.

Зокрема, доповнено частину другу статті 18 КАС новим пунктом відносно встановлення предметної осудності адміністративних справ відносно підтвердження обгрунтованості прийняття суб'єктами владних повноважень заходів реагування під час здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності окружним адміністративним судам.

Детальніше про проект читайте: Застосування заходів по держконтролю господарської діяльності перевірятиметься адмінсудом?

Відмітимо, що екологічний комітет вважає, що усунення обмежень в здійсненні госпдіяльності погрожує безпеціа Комітет з питань верховенства права і правосуддя схвалив цей законопроект.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини