Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Черкаська міськрада просить звільнити Бродського за нецензурщину в соцсети

20 червня 2013, 13:55
251
1
Реклама

Черкаська міська рада на сьогоднішньому пленарному засіданні звернулася до Президента України Віктора Януковича, Прем'єр-міністра Миколи Азарову і спікера ВР Володимира Рыбаку з пропозицією розглянути доцільність перебування на займаній посаді голови Державної служби України з питань регуляторної політики і розвитку підприємництва Михайла Бродського.

Основою для розгляду і прийняття цього звернення сталі грубі висловлювання М. Бродського в соціальній мережі Facebook стосовно депутата Черкаської міської ради Володимира Мамалыги 15 червня.

Міська рада вважає, що своєю поведінкою в соціальних мережах Михайло Бродський порушує Конституцію України, а також статті Закону України "Про державну службу", які регламентують етику поведінки державного службовця, і цим підриває авторитет вищої ланки виконавчої влади в Україні.

"15 червня 20013 року у відкритій групі "Черкаси" соціальної мережі Facebook голова Державної служби України з питань регуляторної політики і розвитку підприємництва Бродський М. Ю., коментуючи повідомлення депутата декількох скликань Черкаської міської ради Мамалиги В. В., зробив грубу лайку і погрози, що свідчить про його неетичній поведінці як чиновникапризначеного на свій пост вашими розпорядливими документами", - говориться в зверненні.

Депутати вважають, що продемонстроване М. Бродським демонстративна і публічна неповага до громадянина України є порушенням ст.17 Розділу IV Закону України "Про державну службу", а саме Присяги державних службовців.

Джерело: сайт Черкаської міськради.

На даний момент М. Бродський не коментував в соцсети таку ініціативу черкаських депутатів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини