Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада дозволила реструктуризацію заборгованості шахт по сплаті страхових внесків

18 червня 2013, 14:23
108
0
Реклама

Сьогодні парламентом ухвалений Закон, яким дозволяється реструктуризація заборгованості вугільних підприємств по сплаті страхових внесків, яка утворилася за станом на 1 січня 2011 року. Відповідний законопроект № 1178 у першому читанні був прийнятий 4 квітня 2013 року.

Законом встановлено, що погашення заборгованості держпідприємств вугільної галузі по сплаті страхових внесків і штрафних санкцій (пені) до Фонду, у тому числі встановленою судовими рішеннями, здійснюється шляхом розстрочки. Розстрочці підлягає сума заборгованості державного підприємства вугільної галузі по сплаті страхових внесків на загальнообов'язкове державне соціальне страхування від нещасного випадку на виробництві і професійного захворювання, що викликають втрату працездатності, що утворилася до 1 січня 2011 року, і по сплаті штрафних санкцій (пені), нарахованих на суму цієї заборгованості, не погашені на день вступи силу цього закону.

Також визначено, що суми заборгованості по зверненнях держпідприємств вугільної галузі можуть бути розстрочені на термін не більше 60 календарних місяців з дати укладення договору про розстрочку суми заборгованості відділеннями старанної дирекції Фонду.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини