Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Ветеранські пільги поширені і на учасників радянсько-японської війни

22 травня 2013, 11:00
351
0
Реклама

Верховна Рада учора ухвалила закони стосовно соціального захисту деяких категорій учасників бойових дій.

Внесені зміни до Закону ветеранах війни - відносно соціального захисту учасників бойових дій і інвалідів війни II і III груп періоду війни з Японією 1945 рокуяким виконалося 85 років і більше. Ухваленим Законом (проект № 1087) на цих осіб поширені пільги, передбачені для інвалідів війни I групи.

Адже з 1 січня 2013 року право на відповідні пільги отримали учасники бойових дій і інваліди війни II - III груп, яким виповнилося 85 років, періоду Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.

Також ВР ухвалила Закон (проект № 1086) про внесення змін до статті 13 Закону про ветеранів - відносно першочергового безкоштовного забезпечення санаторно-курортним лікуванням інвалідів війни. Законом надано таке право інвалідам війни з числа осіб, що брали безпосередню участь у бойових діях під час Великої Вітчизняної війни і війни з Японією.

Радянсько-японська війна 1945 року - частина Другої світової війни і війни на Тихому океані. Складалася з Маньчжурської і Південно-сахалінської сухопутних, Курильської і трьох корейських тактичних десантних операцій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини