Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович створив робочий гурт з питань розвитку фізкультури

21 травня 2013, 10:38
108
0
Реклама

Президент України своїм розпорядженням від 20 травня 2013 року № 180/2013-рп вирішив створити робочий гурт по розробці концепції державної підтримки і розвитку фізичної культури і масового спорту в Україні.

Робоча група створюється з метою підготовки погоджених пропозицій відносно держпідтримки і забезпечення подальшого розвитку масового спорту в Україні, зокрема, затвердження здорового способу життя населення, вдосконаленні системи дитячо-юнацьких і спеціалізованих спортивних установ.

Керівником групи призначений Віце-прем'єр-міністр Костянтин Грищенко, затверджений і персональний склад. Керівник зможе вносити у разі потреби зміни до складу, а також залучати до участі в діяльності групи працівників центральних і місцевих органів виконавчої влади, підприємств, установ і організацій, отримувати в установленому порядку від органів виконавчої влади необхідні для роботи документи і матеріали.

У тримісячний термін група повинна забезпечити підготовку і представлення проекта концепції держпідтримки і розвитку фізичної культури і масового спорту в Україні; внести в установленому порядку пропозиції відносно належної організації і забезпечення необхідного об'єму рухової активності дітей, молоді в учбових закладах, що вчиться і студентської.

Джерело: сайт ВР.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини