Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Янукович вказав, як відсвяткувати День незалежності

8 квітня 2013, 17:40
137
0
Реклама

Президент України Віктор Янукович підписав Указ № 198/2013 про святкування 22-ої річниці незалежності України. Згідно з документом, уряд зобов'язаний створити Організаційний комітет з підготовки і святкування, розробити і затвердити в 2-місячний термін план заходів.

Згідно з Указом, план заходів повинен передбачати проведення урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України 23 серпня 2013 року і урочистостей з нагоди 22-ої річниці незалежності України по всій країні за участю представників органів державної влади і громадськості.

Окрема увага в документі приділяється культурно-мистецьким заходамприсвяченим 22-ій річниці незалежності України, - зокрема, проведенню тематичних наукових конференцій і круглих столів, виставок архівних документів і фотоматеріалів, змагань, показу на загальнонаціональних і регіональних каналах телебачення документальних і художніх фільмів, присвячених історії українського державного будівництва.

Також своїм Указом Президент доручив забезпечити проведення 24 серпня 2013 року святкових фейєрверків у Києві, Керчі, Одесі, Севастополі, містах республіканського (у АР Крим) і обласного значення.

У своб чергу, МЗС повинно забезпечити організацію зарубіжними дипломатичними установами України заходів по святкуванню Дня незалежності.

Джерело: сайт Президента.

Також читайте: Гарант Конституції вказав, як відсвяткувати її річницю.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини