Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комісія з моралі вимагає не розміщувати зухвалу рекламу біля церков

5 квітня 2013, 10:18
110
1
Реклама

Комісія з моралі стурбована появою останнім часом негативної тенденції розміщення біля храмів, релігійних споруд і місць духовного паломництва православних християн рекламних плакатів, які своїми сюжетами нехтують загальноприйнятими нормами християнської благопристойності і ображають релігійні почуття вірян.

Особливе занепокоєння і засудження экпертов по моралі викликає зухвала демонстрація на вулицях міста в цілому і біля храмів і релігійних споруд, зокрема, зовнішньої реклами сумнівного, а іноді і провокативного змісту, яка суперечить Конституції України, чинному законодавству украины, а також порушує права громадян нашої держави, у тому числі і віруючих людей, нехтує правилами пристойності.

Таким чином рекламодавці поширюють нетолератное відношення до віруючих людейвважають в Комісії, і закликають шанувати релігійні почуття громадян України.

У зв'язку з цим Нацкоммор просить органи місцевого самоврядування, Асоціацію друкованих ЗМІ, виробників і розповсюджувачів реклами враховувати вимоги законодавства України про захист суспільної моралі відносно вибору місць можливого розміщення рекламних плакатів, шанувати релігійні почуття людей і морально-етичні норми громадського життя.

Джерело: Нацкоммор.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини