Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутати мають намір встановити адмінвідповідальність операторів електронних майданчиків

4 квітня 2013, 14:22
99
0
Реклама

Верховна Рада ухвалила за основу законопроект № 2138 про внесення змін до КоАП відносно відповідальності посадовців операторів електронних майданчиків.

Законопроектом передбачається встановити штраф за деякі порушення процедури електронного реверсивного аукціонукруг яких визначений Законом про внесення змін до Закону про здійснення держзакупівель по впровадженню процедури електронного реверсивного аукціону.

Згідно зі змінами, стаття 164-14 КоАП (Порушення законодавства про здійснення закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти) викладається в новій редакції; на нові склади правопорушень, передбачених в частинах першо-третьої пропонованої редакції статті 164-14, не поширюються спеціальні терміни давності накладення адміністративних стягнень, передбачених в статті 38 КоАП.

Проектом також пропонується позбавити АМКУ повноважень по складанню протоколів у справах про адміністративні правопорушення, передбачені статтею 164-14 КоАП.

Джерело: сайт ВР.

Закони сьогодні ухвалює парламентська більшість (ПР і КПУ), яка зібралася поза будівлею ВР, на вул. Банковій. Ознайомитися з іншими ухваленими законами можна в нашій стрічці новин.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини